HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Tosyalı Özel Eğitim Meslek Okulu

May

İskenderun Körfez motosiklet grubunun, öğrencilerimize yapmış oldukları nefes kesen gösterisi için teşekkür ederiz.

May

İskenderun Makzume Anadolu Lisesi  tarafından düzenlenen kermeste, öğrencilerimizin ahşap ve el sanatları atölyelerinde ürettikleri ürünler sergilendi. Ürünlerin yapımı ve sergilenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize;  ev sahipliği yapan İskenderun Makzume Anadolu Lisesi öğrenci ve personeline de ayrıca teşekkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yapmis oldugu kutlama etkinlikleri

Öğrencilerimizin patlamış mısırla Sinema keyfi

May

Ögretmen ve ögrencilerimizle birlikte Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin  Gemi Atölyesini ziyaret ettik. Okul idaresi ve  Öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenlenen kermeste, öğrencilerimizin ahşap ve el sanatları atölyelerinde ürettikleri ürünler sergilendi. Ürünlerin yapımı ve sergilenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Mobilya ve Dekorasyon Alan Şefi Bülent Karsanbaş’a, El Sanatları ve Dekorasyon Alan Şefi Çağrı Tekir’e, Konaklama Hizmetleri Alan Şefi Oya Kök’e, Özel Eğitim Öğretmeni Bilal Yeniceri ve Müdür Yardımcımız Dilek Korkmazer’e teşekkürlerimizi sunarız.

Engelliler Haftası'nda bize ev sahipliği yapan İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrenci ve personeline de ayrıca teşekkür ederiz.

May

Engelliler Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenledikleri etkinliklerle öğrencilerimizin yüzlerinde tebessüm, gönüllerinde neşe bırakan İskenderun Kızılay Başkanlığı çalışanlarına ve İskenderun Kızılay Başkanı Recep Sivri'ye öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin sıfır atık proje çalışmaları

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami kutlu olsun

Nis

Tosyalı özel eğitim ailesi olarak, 23 Nisan şenlikleri kapsaminda kardeş okullarımızla kahvalti etkinligimiz.